16 september 2011

Lepši časi

. . . . . . . . . . . . . . . .


Uf, kakšen teden, kakšen mesec! Komaj diham. Danes bo dan za počitek. S štirinožko se bova prav počasi premikali po senčnih ulicah, doma pa kaj dobrega pojedli, potem pa si želim le počivanja in branja, ki ga zadnje čase trgam večernemu spancu, ravno za tistih deset strani, preden me pogoltne tema.

Poletje gre h koncu in, tako kot že nekaj let, ga nisem dodobra okusila. Letos sem ga seveda zaznala, ker je bilo vročevročevroče, a v morju sem se hladila že daljnega junija, potem nič več, poleževanja pa tudi od nikoder! Še mesec ali dva in najina hiška bo nared za vselitev, kar pomeni, da potem sledi le še uživanje in povratek vsega izgubljenega in žrtvovanega na račun novega domovanja. Seveda mi je žal za izgubljene ležerne sobote in nedelje, brezdelne ure in dneve preteklih dveh let, ampak nagrada za to bo vse odtehtala. Kmalu vam pokažem vse novosti, ki so se zgodile. Ni jih malo! Zadnja je supertruper štedilnik, ki si ga lahko ogledate, če v brskalnik vtipkate SUK92MFX5, a kakšen je videti pri nas doma, bo treba počakati na obljubljeni foto material.


Menda prihodnji teden čisto zares tudi vremensko ne bo več tako, kot je zdaj, kar je in ni dobrodošlo, a o tem ne bi zaman izgubljala besed. Da je moja garderoba povsem nepripravljena na nove čase, pa je itak jasno. :)